Wczoraj, 02:46 PM
Witam! Mam do zamontowania kilka osłon EURO TRACC przy węźle drogowym. Jak wygląda sam montaż - czy to skomplikowany proces wymagający specjalistycznego sprzętu?
|
Osłony energochlonne
|
|
Wczoraj, 02:46 PM
Witam! Mam do zamontowania kilka osłon EURO TRACC przy węźle drogowym. Jak wygląda sam montaż - czy to skomplikowany proces wymagający specjalistycznego sprzętu?
5 godzin(y) temu
Z tego co wiem, konstrukcje tego typu są projektowane pod kątem łatwego i szybkiego montażu w terenie - to jedna z deklarowanych cech produktu. Elementy stalowe łączy się w system modułowy bez konieczności skomplikowanych prac spawalniczych na miejscu.
Standardowo do montażu wystarczy sprzęt jaki zwykle ma ekipa drogowa - nie ma potrzeby specjalistycznego wyposażenia poza standardowym dla robót drogowych. Oczywiście warto potwierdzić szczegóły montażowe bezpośrednio u producenta przed rozpoczęciem prac. Sprawdź instrukcję montażu dostępną na https://wimed.pl/products/oslona-energoc...uro-tracc/ albo skontaktuj się bezpośrednio - powinni mieć szczegółową dokumentację techniczną montażu. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|